Godkväll!

Har haft två nationella prov i engelska idag som rent ut sagt gick åt skogen! Efter skolan hämtade mamma upp mig och vi åkte och handlade lite till rummet, det var så kallt ute så vi sket i stan, handlade med lite käk och gott hem och bara pratade en massa! Nu ska jag snart träffa Magdalena och nörda lite och leta klänningar. Imorgon är jag ledig och då ska jag passa på att umgås med min kära syster Alexandra och hennes son Oliwer och shoppa loss på Marieberg!



Mina fina vänner och jag 2009!
Linnea, jag, Lana, Lisa och Olivia!♥

09.07


Sitter i skolan, har suttit här sen klockan kvart över åtta och börjar om 40 minuter med två nationella prov. Efter skolan ska jag somsagt upp på stan med mamma och ikväll ska jag träffa maggan!

Hörs senare!

Natti

Nu är det sängdags måste ju vara pigg imorgon inför proven. Efter skolan ska jag möta upp mamma på stan för shopping och en fika, måste även prata med henne om lite saker så det blir mysigt! Efter det åker jag hem till henne och sover där tills onsdag eftersom att vi är lediga då sköönt det tackar jag för, det behövs verkligen.

Funderar även på att ta med mig några av mina vänner iväg någonstans härifrån Örebro och hitta på något skoj och bo på hotell eller något, vill bara komma bort härifrån känns som om jag vill sjunka under jorden just nu, allt är inte på topp om man säger så. Nu ska jag sova så hoppas jag det känns bättre imorgon!

See you, sleep well! ♥


Time for a break

Kom nyss hem ifrån min storasyster där jag spenderat hela kvällen med henne och Oliwer. Idag har det varit en riktigt seg skoldag från kvart i 9 till halv sex. Har även vart iväg och storhandlat lite.
Jag ska snart sova så att jag vilar hjärnan lite, vi har två nationella prov imorgon i skolan sedan ska jag hem till mamma och sova där en natt.

Vill bara bort i från allt just nu, allt känns så jävla kasst!






09.02

Sitter i skolan och har svenska började för ca 10 minuter sedan och slutar halv sex idag fyfyfy! Efterskolan ska jag iväg med storasyster och Oliwer och storhandla lite och sen ta tag i plugget. Hörs senare!

Tumblr_l5kgwcuoeg1qadt1mo1_500_large

Dansuppvisning hela dagen

Igår vart det mys med O, O och C med gott gott, vattenpipa och film sen sov jag där i natt. Idag har jag varit iväg på dansuppvisning hela dagen nu blir det käk och mys med syster sedan ska jag ut i snöstormen och träffa Louise och Olivia!

Mys hos Ollan!

Hej på er idag har det vart en riktigt dålig uppdatering. Jag vaknade runt ett och sedan åkte jag vidare till loppis där jag fick med mig en stor och snygg ring hem. Nu sitter jag hemma hos Olivia straxt kommer några vänner hit och sedan blir det film och mys! See you later!

Keep trying

Somnade till förut därför ingen dagens kom upp får se om jag orkar lägga upp en senare! Ikväll ska jag käka tacos hemma hos Louise med henne och Linnea som jag som sagt inte träffat på evigheter det ska bli riktigt trevligt faktiskt. En massa gott, prat och massvis med skratt!

See you later med en massa bilder!


Home from school!

Kom precis hem ifrån skolan, hade bara religionskunskap och ett näringslära prov som gick sidådär. Visste inte att vi hade prov hoppas iallafall att jag får godkänt! Ska snart ta och packa väskan för att åka hem till pappa. Ikväll ska jag träffa efterlängtade Linnea och Louise! Mysigt har inte träffat dom på riktigt länge. Det är så synd att man inte träffar vänner lika ofta som man egentligen borde.

Nu ska jag ta och käka lite frukost eftersom jag inte hann det förut. En dagens kommer upp straxt också.


Tips för er med långt hår!

Jag med långt hår vet själv hur det är att sova med utsläppt hår. Tovigt, trassligt, risigt ja, jag vet inte allt vad det blir! Så sen några år tillbaks sover jag alltid med fläta vilket underlättar väligt mycket. Det blir inte någor utav det så ett tips till er med långt hår sov med fläta!

Och det stora pluset är ju att det ger håret en snygg och enkel frisyr (man kan bara vakna ta ut flätan och sedan gå ut)!


Neutrogena

Har precis rengjort ansiktet och gjort mig redo för sängdags!

Sminkborttagningskräm OIL FREE, Ta en klick (räcker med ytterst lite) på en pappers bit och dra sedan runt i hela ansiktet även ögon (ta lite extra på ögonen för att få bort all mascara) SKÖLJS INTE BORT! Super bra sminkborttagnings medel för er som inte orkar skölja ansiktet i vatten!
Ansiktsvatten OIL FREE, Ta några droppar på en pappersbit/pads och dra runt i hela ansiktet. Den tar främst bort pormasksar och olja i porerna men även, smuts och gamla sminkrester. De svider lite i ansiktet efteråt men är super bra man känner sig genast mycket fräshare!
Återfuktnings kräm OIL FREE, Ta en liten klick i handen (räcker med ytters lite den är väldigt snål) smörj in hela ansiktet. Den ger huden en mjuk och len känsla och får huden att skina!




Finns att köpa på bla Apoteket kostar runt 70-80kr.


Family time!

När jag kom hem vart det en massa mys med familjen med räkmacka och kärleksmums!






Home

Äntligen hemma efter att ha spenderat hela kvällen i skolan. Hade ju öppet hus. Jag och Olivia guidade runt på skolan men inte riktigt, haha vi gick runt på alla program först fick vi håret tvättat fönat och plattat av frisörerna sedan gick vi vidare till stylisterna där vi blev sminkade och fick ögonbryna plockade!



Och även lillasyster fick håret fixat!


Usch för snö!

Lockande att gå ut i det här vädret? Nej. Usch jag hatar snö förutom i Sälen!!



Utanför mitt fönster just nu! Helt vitt!


Dagens:

Nyduschad och klar! Nu drar jag mig iväg mot bussen till skolan.

Hörs ikväll!



B L A C K  &  W H I T E

Kofta: Ginatricot
Tröja/Klänning: Bikbok
Tjocka Leggings: Gintaricot
Skor m. nitar: Eurosko
Klocka: Ur&penn

Morning!

Vaknade nyss nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning för ikväll sedan ska jag ta bussen iväg till skolan! Jag är riktigt trött men mina sköna vänner i skolan kommer nog få mig pigg sen!
See you later!



Love is a memory

Hej på er! Jag kom nyss hem ifrån Magdalena där vi nördat sims 3 haha, man behöver ju all tid i världen för de spelet. Imorgon börjar jag klockan 14.00 och slutar 20.00, vi har öppet hus på skolan och jag går restaurang så jag ska servera lite där på kvällen får se hur det blir, jag hatar att servera och speciellt i de fula kläderna vi bär! Nu ska jag slå på en bra film och sedan sova!

Sov gott alla fina!



Bjuder på en bild på mig och min fina kusin Cornelia! ♥

Today i wear this



· Kofta: Ginatricot (gammal)
· Glans leggings: V I L A 
· Kängor m nitar: Eurosko

New

Köpte de här ifrån H&M igår, passar utmärkt till fest och vardags!

3 Tunnstrumpbyxor (20 den) 29kr


Mönstrad kavaj

Tog mig en titt på H&M Shop Online och hittade den här kavajen, är det bara jag som tycker att den är snygg/cool? Inte för jag vet om jag skulle använda den men för er andra som tycker den är snygg!

Slå till nu!

99 kr på  S A L E


Onsdagen den 24 November

Hej på er alla fina! Jag kom nyss hem ifrån skolan där jag har serverat en massa glada tanter haha gud så söta dom var! Har inte några planer för idag faktiskt förutom att jag ska ta tag i pluggandet och senare ikväll ska jag iväg och dansa Zumba tillsammans med min storasyster Nathalie!

Igår sov jag hemma hos Olivia så det vart en riktigt kass uppdatering men det ska bli bättre, ska försöka lägga ut lite mer bilder och tips! Är det något speciellt ni vill läsa om så skriv gärna en kommentar! :)


t a k e  i t  e a s y , l o v e !


23 November

Följde med Olivia hem efter skolan vi har nyss ätit kyckling med ris. Nu ska vi slå på en film och bara ta det lugnt! Hoppas allt är bra med er!
See you later!



Min fina vän! Visst är hon snygg i sin nya hårfärg?!


G o d n i g h t

Kollade nyss klart på en film som fick mig att gråta under helafilmen fyfan det var den bästa film jag sett! Helt sjukt hur tagande den var. Filmen heter One last thing och handlar om en kille som har cancer och bara kommer leva nån vecka till och då får han önska sig en sak han vill göra innan han dör, han önskar att få träffa en super model och så händer det en massa spännande, fina och tragiska saker. Helt klart värd att se en sjukt bra film!



10 av 10 poäng!

21.35

Har kollat på Ung & Bortskämd ikväll, det är ju för roligt! Olivia åkte hem för en stund sen och nu gör jag ingenting funderar på att ta och lägga mig och kolla film snart så orkar jag upp imorgon och kommer i tid för en gångs skull haha. Går inte så länge imorgon heller så det är skönt!


Movie time

Ligger i sängen med Olivia vi har nyss ätit lite lunch! Nu ska vi kolla på en film och bara ta det lugnt! Det är så kallt här i mitt rum haha måste prata med mamma så hon får fix hit någon som kan kolla vad det är för fel, jag skulle kunna gå runt med vinterjacka så kallt är det!! Haha..

I think everything happend for a reasons

Olivia ringde nyss och talade om att vi bara hade vegitarisk matlagning idag för att alla andra lektioner är inställda fy fan va skönt! Så vi ses snart :)

Godmorning!

Godmorgon på er jag ska straxt hoppa in i duschen sen föna och platta håret och ta fram kläder sen ska jag iväg mot skolan trött som jag är! Sov inte alls bra inatt jag har vaknat med huvudvärk flera gånger inatt och för att jag mår illa. BLää.. Jaja nu är det lite bättre ses ikväll slutar halv 6 idag ;)



Jag och Louise ♥


Just det, klickade hem den här förut har letat efter den överallt, så hittade jag en tjej som sålde sin helt ny!



Passar perfekt till tunnstrumpbyxor och dom nya skorna jag beställt!

200kr med frakt

Time to sleep

Har haft en massa mys, skratt och prat med min lillasyster ikväll riktigt trevligt! Nu ska jag ut med hundarna sen väntar sängen!

CIAO


S H O E S

Här är lite skor jag kommer använda mycket nu i vinter!



Eurosko 2010 599:-

 

H&M 2010 199:-



KappAhl 2010 179:-



Och även vanliga svarta och helvita converse!


21 November

Kom nyss in efter att ha vart på en promenad med mina hundar Albin och Madicken. Ikväll ska jag bara ta det lungt, min lillasyster Gabriella kommer hit ikväll så vi ska gå och handla lite gott och kolla på en film och bara mysa och prata även ta och fota lite inför hennes nya design. Bilder kommer!

Take it easy



Klicka på bilden för att komma till hennes blogg!

Eye candy

Klickar nog hem dessa ikväll!

s n y g g i n g a r !



Nelly 299:-


G o d m o r n i n g !

Vaknade för inte alls så länge sen men är väldigt trött fortfarande, Magdalena skulle iväg och jobba runt ett och åkte hem runt elva efter det kunde jag inte somna om haha! Vi hade en riktigt trevlig kväll igår med en massa skratt och prat, middag och spel, fy vad jag hatar det där spelet! Och Lana har med sig det på alla fester, middagar och myskvällar... Hahah

Idag vet jag inte riktigt vad som händer ska snart ta och röra mig neråt och ta ut hundarna sen ta med Albin (min hund) på en promenad mot affären.

See you later!


In love

Klickade hem dessa snyggingar igår kväll!

N Ö J D !





Nelly 399:-


L i v e y o u r l i f e

Vaknade runt halv 2 idag med Olivia brevid mig, efter ett tag åkte vi till marieberg och mötte upp Lana och Ida och gick runt och kollade lite en stund. Jag kom nyss hem och ska snart träffa min bästa vän Magdalena för en fika på rosalis efter det ska vi hem till Ida för en middag och myskväll med en massa underbart folk! Bilder kommer.



Mys med vänner!

Kom nyss hem ifrån stan där jag spenderat kvällen med mina underbara vänner, Louise, Emma och Olivia. Innan det var vi hemma hos mig och pratade lite gammla minnen och bara hade det mysigt!

Här kommer lite bilder från ikväll :)














01.50

Efter att ha vart sjuk en vecka var det dags att åka iväg till mamma med Kimberly, Sandra och Nathalie, ska bo här ensam ihelgen eftersom mamma ska iväg på spa. Skönt!

Hjälpte Kimberly (min lillasytser) med hennes hår eftersom hon skulle iväg på disco nu ikväll.

R e s u l t a t e t !


S J U K

Hej på er har inte vart i skolan idag heller, ska snart ta mig in i duschen för snart kommer Olivia, Emma och Louise hit och umgås med mig! Är ensam hemma tills på måndag så får se vad vi hittar på för skoj. Annars börjar jag äntligen bli frisk hoppas jag iallafall!



L O V E

Sitter hemma hos min syster, är fortfarande sjuk idag har jag inte gjort alls mycket bara gosat med lilla Oliwer, får se om det blir någon skola för mig imorgon. Usch jag hatar att vara sjuk!



En gos bild på Oliwer och mig!

Bad uppdate

Har vart en riktigt dålig uppdatering på den sista tiden, men jag har vart rätt upptagen och nu efter helgen har jag blivit sjuk ;/ fy vad jag hatar att vara sjuk. Idag vaknade jag runt klockan 3, för att mamma ropade och var här med halstabletter och lite annat. Det händer nog inte så mycket ska nog iväg och handla lite bara sen ska jag bara ta det lugnt och kolla på film så att jag blir frisk!

See you!



Funderar på att köpa den här ringen, fin?


T O N I G H T !

Drar till Karlskoga snart med Lana, Ida, Olivia och en massa fler för P A R T Y !

Hörs imorgon!


Snö är rätt så mysigt ändå..

Sitter i sängen med datorn i knät och kollar ut lite haha snön ser faktiskt rätt mysigt ut inifrån men inte när man är ut! Nu vill jag till sälen med min bästa vän och leva livet, men snart åker vi! Gud vad jag längtar att få komma bort lite och göra nått jag älskar med nån jag älskar! Kommer inte kunna sova på ett tag eftersom att jag sov 3 timmar och vaknade klockan 9, så jag funderar på att ladda ner en film och göra klart dom två sista fågorna i svenskan, men jag hittar ingenting haha. Imorgon börjar jag åtta, ska stå och diska kan inte gå, har fått en infektion i foten så den är tjock som en bulle gör så himlans ont! Nej ska inte sitta och skriva massa strunt, hörs imorgon! 



just nu utanför mitt fönster



Mitt hjärta ligger här i sängen och gosar lite!

Lets go!

En kort uppdatering, vart i skolan idag och haft servering åkte till skolan efter det för att plugga lite svenska sen hem för att göra klart lite svenska B uppgifter. Äntligen klar!

outfit


S h c o o l

Sitter i skolan tillsammans med Olivia, ska straxt ha matte B sen ska vi vidare hem till Olivia och plugga som aldrig förr har flera 100 arbeten som ska in, känns det som haha. Så det blir plugg heladagen surt men skönt att få allt klart! Hörs senare!

today



Tröja: Lidex
Jeans: Ginatricot
Converse: Planet-sports

Home from school!

Kom nyss hem ifrån skolan, slutade halv sex. Fy jag hatar det! Idag ska jag bara ta det lungt, ska färga mammas hår och sedan försöka ta tag i lite rester från skolan som skulle vara inne för ett x antal månader sen haha. Skoldagen var väl sådär blir så irriterad på vegitarisk matlagning. Alla var i skolan idag men bara jag och tre till var på den lektionen.. Jaja. Hörs senare med en dagens outfit! :)

Outfit!



Skjorta: H&M
Jeans: Gamla
Kängor m. nitar: Euro Sko
Klocka: Ur o penn
Jacka: Only (Skinnjacka m. nitar)
Pälsväst: Ginatricot (Gammal)


BILDBOMB!

Firat Alexandra lite i efterskott.





Gabriella, Kimberly och Mamma!







Pappa, Alexandra och Gabriella!



Pappa och Kimberly!



Pappa!









Oliwer!





Pappa och Nikita! ♥♥♥


Lunch hos mormor!

Var och åt lunch hos mormor med Moster och Kusiner. Här kommer lite bilder!










Yesterday

Hej på er alla fina! Jag itter hemma hos mamma nu och ska börja vara här varannan vecka, får se om Olivia kommer över en sväng ikväll eller om jag bara ska ta mig en kvällspromenad. Det har vart en riktigt dålig uppdatering jag vet men den lovar jag att börja ta tag i!

Gårdagens kväll spenderades med en massa underbart folk hemma hos Magdalena med middag och efterrätt. Mums!



Nikolina, Rebecca O, Olivia, Jag, Simon, Ida, Lana och mitt hjärta Magdalena som tar fotot!

:( :( :(



Nu kommer några och hämtar min finaste! :(
Kommer sakna mitt hjärta!

Var iväg till marieberg idag med min älskade mamma, hittade lite underkläder bara. Sen kom Alexandra och Oliwer förbi en liten stund och jag plockade hennes ögonbryn och mös lite med mitt hjärtegull! Senare på kvällen kom även Magdalena över en sväng för att prata lite och kolla film.

Klockan är snart fem och jag kan inte sova, hatar när man börjar tänka för mycket.




Kinamuren med min bästa vän!













Och tillsist en bild på Magdalena, i love you best friend!

Mätt!

Är fortfarande proppmätt efter kinamuren haha fyfan! Imorgon lägger jag upp lite bilder hinner inte det idag.. Ska lägga mig i sängen med Magdalena och sätta på (Killers) en film hoppas den är bra.

Hörs imorgon med en massa bilder!

min lilla bebis!

Alltså vilken skillnad, gud vad hon växt!


Kenza 1 dag gammal



Kenza 17veckor

Och jag tycker fortfarande att hon är liten haha!

Hos Magdalena

Sitter hos Magdalena snart kommer pappa och hämtar oss då ska vi hem till mig en snabbis sen blir det käk på Kinamuren, kameran är med! Och en kvällens outfit kommer upp senare ikväll. Efter kinamuren ska vi iväg och träffa Olivia. Ska in i duschen nu see you later!

PUSS




Bjuder på en gammal bild ifrån stockholm!

Dagens!

Här har ni en dagens!



Svart kofta: H&M
Svarta jeans:
Gamla
Djurmönstrad tunika: Arvika

.

Här har ni gårdagens Outfit



Svart kofta: H&M
Svarta jeans:
H&M
Aprikos rosa body:
Ginatricot
Pälsväst:
Ginatricot

I miss you..

Sitter här och gör ingenting, har vart iväg och kollat på när min lillasyster hade dans. Ikväll tar jag med mig Kenza och åker till mamma och sover där. Får se om nått annat skoj dyker upp!
 

?



 OR 

Sleep time

Kom nyss hem ifrån Olivia där jag spenderat kvällen med henne och Magdalena. Vi kollade lite film och åt lite gott.. Nu ligger jag i sängen och ska antingen sova eller slå på en film haha som vanligt. Imorgon är det tisdag och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på, kanske ska ta mig en sväng till stan och inhandla någonting nytt vem vet.. Haha! Nej nu ska jag inte sitta och skriva en massa strunt. Hörs imorgon!



Gammal bild ifrån när jag och min bästa vän Magdalena var i Arvika, det var livet där haha i miss it!


Life's hard

Godkväll på er! Här sitter jag och snart kommer Magdalena. Då ska vi åka iväg hem till Olivia och kolla på film och mysa! Ska ta ut Kenza på en promenad nu vi hörs senare eller imorgon!


Oliver!



Sitter och myser med mosters älskling! Han är så jävla söt!


Coold!

Kom hem för en stund sen, har vart ute lite med min bästa vän Magdalena! Var ett tag sen vi träffades faktistk så hade en hel del att prata om! :) Nu ligger jag i sängen med Kenza och lyssnar på musik. Ska ta och sätta på en film och sen sova.. Hörs imorgon!



New picture har slingat håret, syns inte så jätte mycket på bilden kanske men jag är väldigt nöjd!

RSS 2.0