Dag 3 - Mina husdjur

Jag har tre hundra och två katter men bara en av katterna är min egna!

Nikita Rottweiler / Pitbull - pappas hund



Albin Labrador - mammas hund



Madicken Collie - mammas hund



Petsson - mammas katt

Hittar ingen bild på honom

Simba - min älskling!


Lana 18år!

Även denna helg firar vi en av mina vänner som också fyller 18! Idag börjar vi med middag, presenter tårta mys och lite party och imorgon kör vi på stort då blir det praty för min pingla som fyller 18års idag! Så ikväll möter jag upp tjejerna vid järntorget och sedan drar vi vidare mot Lana! 

Kör på en grön klänning med nitar, tunnleggings och matsumoto 3 samt massa smycken!

See u! :)



Grattis sweetie!!

En bild ifrån nyår!

Dag 2 - Mina bästa vänner ♥

Ja mina bästa vänner vet vilka dom är! Det är iallafall personer jag kan säga allt till, personer som alltid finns vid min sida och som ser på mig när jag är ledsen och stöttar mig igenom allt.

Jag har världens bästa vänner!

Älskar er! ♥


Dag 1 - Min familj ♥

I min familj är vi fem systrar sen mamma och pappa. Mina systrar är mellan 22 och 8 år och är dom bästa i världen!

Mamma Liselott - 41år ♥

Ja här har ni min mamma, världens bästa mamma som alltid finns där när jag behöver henne! Hon jobbar inom vården. Hon tycker om att shoppa, umgås med vänner och resa!



Pappa Marcus - 40år ♥

Världens bästa pappa som alltid ställer upp för mig vad som än händer! Han jobbar som snickare och ja vad finns det att säga, han är världs bäst!  



Alexandra - 22år ♥

En av mina systrar som nog ställer upp mest för mig och som jag kan prata med om allt. Vi är halvsystrar har bara samma pappa men har bott tillsammans sen jag föddes så vi kallar oss helsystrar. En välidigt bestämd och omtänksam person med båda fötterna på jorden. Hon har även världens sötaste son Oliwer som jag är moster åt!!



Nathalie -19år ♥

Min näst äldsta syster som jag nog är mest lik. Hon är envis tjej som pluggar på universitetet, dansar, umgås med vänner, gillar mode och ja jag vet inte allt! Hon har vart tillsammans med sin pojkvän i 9år helt sjukt haha! Ja ni vad finns det att säga, en helt galen och underbar tjej!



Gabriella - 13år ♥

En tjej som brinner för sport! Hon är 13år och tränar 13 timmar i veckan, både dans och gymnastik fattar inte hur hon hinner med allt. Hon är en väldigt knasig och klok person som tycker om att umgås med vänner, träna, mode och shoppa!

http://gabriellafalt.blogg.se



Kimberly - 8år ♥

Min yngsta lillasyster världens goding! Här har vi en väldigt omtänksam och snäll person men även envis och bestämd. Hon kommer alltid vara allas lilla men i sättet är hon så vuxen haha! Även hon dansar. På fritiden umgås hon med sina vänner, kusiner, dansar och är ofta hemma hos Alexandra och passar Oliwer vilket hon älskar!

http://kfalt.blogg.se




Älskar er! ♥


En lista..

Kör på den här som jag hittade på min lillasysters blogg. Det kanske får mig att iallafall lägga upp ett inlägg per dag. Börjar imorgon :)

♥ Dag 1 - Min familj.
♥ Dag 2 - Min bästavänner.    
♥ Dag 3 - Mina husdjur.
♥ Dag 4 - Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 5 - Min dag.
♥ Dag 6 - Min sommar.
♥ Dag 7 - Favorit plagg.
♥ Dag 8 - Såhär bor jag.
♥ Dag 9 - I min handväska.
♥ Dag 10 - Mitt rum.
♥ Dag 11 - Det här åt jag idag.
♥ Dag 12 - Den frisyr jag trivs bäst i.
♥ Dag 13 - En resa.
♥ Dag 14 - Vad hade jag på mig idag? 
♥ Dag 15 - Mina favoritskor.
♥ Dag 16 - Mina rädslor.
♥ Dag 17 - Favorit sport.
♥ Dag 18 - En fin bild.
♥ Dag 19 - Tio saker om mig själv.
♥ Dag 20 - Imorgon ska jag.
♥ Dag 21 - Något jag älskar.
♥ Dag 22 - Favorit ämne i skolan.
♥ Dag 23 - Favorit låt just nu.
♥ Dag 24 - Favorit plats.


Good night!

Ska ta och lägga mig i sängen brevid Akilles för att sova men ska först tvätta av ansiktet och fixa lite. Har spenderat dagen tillsammans med Beatrice och Louise och även hunnit fixa i ordning lite på rummet! Imorgon ska jag upp på stan med mamma och min lillasyster Kimberly, vi ska äta på labaugette som Kimberly tjatar om och även kika in lite på några affärer! Kvällen ska jag ägna åt mina kära saknade vänner ifrån Karl Johan skolan och känner på mig att det kommer bli riktigt trevligt!

Vi hörs imorgon med en massa bilder från morgondagen!

Bjuder på en gosigo bild på mig och Akilles!


Life's a fucking PARTY!




Monopol maraton?

Nördat monopol i fem timmar med min underbara syster och hennes pojkvän livet? Nej... Hahha har nog aldrig haft så tråkigt och fattar inte hur vi lyckades spela så länge, slutade med att min syster hade 80miljoner på sitt bankkort, jag 750 tusen och M hade åkt ut hahah! Livets spel!? jappjapp.. Ska ta mig en sov paus nu så hörs vi imorgon med lite pictures from new year!! Puss!



Bild på  mig och kära Jasmin på nyår!

RSS 2.0