Today im wearing this

Här har ni en dagens!



Ringar:


 
Från H&M, Duo, Duo


Life's what you make it

Hej! Vaknade rätt sent och huvudvärken var på toppp idag haha, igår var det P A R T Y ! Olivia åkte hem för inte så länge sen, snart är det träning som gäller och efter det ska jag träffa Magdalena.

En gos bild på mig och Kenza!


Good morning!

Vaknade för ungefär två timmar sen med en Kenza som slickade mig i ansiktet. Satte på en film och ska nu käka lite. Ikväll blir det P A R T Y! Taggad! Kameran  ska med och en kvällens outfit kommer upp senare! See you later!



En försenad halloween outfit

Saw 3D

Filmen sög! Fattade inte riktigt handlingen och det var för lite 3D kunde lika gärna vart en vanlig.. Nu blir det film och en massa gos med bebis!



SWEET

School

Sitter i skolan och jobbar med Anorexia Nervosa, Usch så hemskt det är. Snart slutar jag och då ska jag hem och hämta lite saker sen vidare till pappa. Ikväll blir det bio SAW 3D med en massa underbara människor, hoppas den är bra och läskig! Uppdaterar sen när jag kommer hem. Hörs senare!



Bjuder på en gammal bild på mig och Lana!

bad uppdate..

Har vart en riktigt dålig uppdatering dom sista dagarna ska ta tag i det. Idag var jag ledig och har spenderat hela dagen då menar jag verkligen hela dagen tillsammans med Olivia, vi har kollat på film och käkat lite gott.. Snart ska vi upp och lägga oss eftersom vi börjar åtta imorgon... fy!


Bilder från helgen!















♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Schoool

Sitter i skolan tillsammans med Olivia, vart en riktigt dåligt uppdatering igår och det kommer det bli idag också. Slutar som sagt halv 6 på måndagar. Efter skolan idag ska jag hem till min syster och Oliver som fyller år idag. Efter det ska jag och Olivia åka till Marieberg med mami.. Sen sover hon hos mig eftersom jag är ensam hemma den här vecka.

Hörs senare med en dagens!

Allll in!

Hej på er, eller godmorgon rättare sagt, kom hem klockan 8 i morse och sov tills nu. Var hemma hos Simon och Linus igår och festade lite med en massa trevligt folk. Hahah huvudvärken är på topp idag..

Drar snart iväg och kollar på en ny mobil sen ska jag iväg och träna. Hörs senare!


take the chance when you get it tomorrow its maybe too late.

Kom nyss hem ifrån min mormor där vi alltid träffas hela familjen nån gång under hösten och hittar på lite skoj. Jag har haft jätte trevligt. Nu ska jag snart upp i duschen och göra min i ordning lite inför ikväll och sedan möta upp Olivia. En kvällens kommer upp senare!

take care!


Hello!

Har spenderat kvällen hemma hos Linus med en massa trevligt folk! Vi har lyssnat på musik och rökt lite vattenpipa och sånt där mysigt! Haha.. Nu ska jag, Olivia och Kenza ta och krypa ner i min sköna säng!

se you later!

Dagens



Kofta: H&M
Linne: Bikbok NYTT
Jeans: Ginatricot NYTT
Klocka: Ur&penn NYTT
Converse: Planet sports



Amor vincit omnia et nos cedamus amori.

Dålig uppdatering idag men jag har inte gjort så mycket jag har bara varit i skolan, började 9 och slutade 11 riktigt skönt! När pappa hämtat mig mötte jag upp Sandra hemma och vi gick vidare till Alexandra för att träffa Oliver, mosters bebis! 




Hos Olivia! ♥

Sitter hemma hos Olivia där vi bakar pizza och har nyss vart på Ica och handlat lite mys! Efter det blir det film och lite annat trevligt :) HAHA vi tog lite snygga foton förut här har ni, ni får skratta... HAHAHA.

 





Hittade även en bild ifrån somras hahah!


live laugh love

Sitter hemma hos mig med Olivia vi har vart och hämtat lite saker tills ikväll, ska sova hos Olivia, baka lite pizza och bara ta det lungt!

see you later!

Lillasyster jag älskar dig♥

Min lillasysters råtta bestämde sig för att säga hejdå för en stund så jag har suttit uppe tillsammans med henne och tröstat henne, hon var så ledsen... Men han var gammal, mycket äldre än vanliga råttor blir..  usch så hemskt..



:(

EN FET LÄNK TILL HENNE! ♥
http://gabriellafalt.blogg.se



Nu ska jag ta och sova jag ska upp tidigt imorgon, börjar skolan klockan 8 fyfyfy!!

SOVGOTT!

Huvudvärk.. I hate it

Tar med mig Kenza upp och vilar nu mår inte alls bra fy! Tror jag kommer spy vilken sekund som helst, huvudväken ska vi inte ens tala om!



Här har ni en bild på min gosigoo! ♥
Dålig kvalite och man kanske inte ser så mycket menmen, så här ligger hon jämt när vi ska sova och när jag kommer hem, hon är ju för go!

Dagens:



Kofta: Bikbok
Sammetsleggings: Bikbok
Converse: Planet sports

Dålig kvalite..

Jeans: Ginatricot



korvben javisst
haha fråga mig inte vad det är med mitt knä

Tröja/Linne: Bikbok




Klockan får ni se en annan dag, har ingen bild här..

Never give up!

Sitter hemma hos Carl med Olivia, har vart hemma hos Olivia idag och testat på lite Mary Kay. Riktigt kul var det! Det var jag, Olivia J och Olivia H :) Funderar på att beställa lite faktiskt.

Tidigare idag var jag på stan och handlade hem lite nytt det fick bli ett par nya jeans haha jag som aldrig använder det men det är väl bara att börja sen köpte jag en tröja, visar bild senare och även en klocka nått jag verkligen behöver haha jag som aldrig kommer i tid!

Hörs senare så får ni se bild på det nya och även en dagens!

take chances when you get them, tomorrow it maybe too late..

Godkväll!
Olivia åkte nyss här ifrån, vi har rökt lite vattenpipa vet inte hur länge sen det var, sen åt vi lite gott och pratade och skatta en massa, älskar dig vännen! ♥

Nu ska jag in i duschen sen ska jag röra mig mot sängen och nörda lite treasure haha! Nej ska inte sitta här och skriva en massa tråkigt.

Se you later!



godaste chockladen jag ätit på länge! hahah



Mina fina vänner Carl, Olivia och jag midsommar 2010!

I miss those days ♥


Mys med Olivia!

Nu är Olivia på väg hem till mig för lite kvälls mys, så vi ska nog gå till Willys och se om vi hittar nått smarrigt, sen ska vi kolla film och bara mysa!

CIAO!




Olivia & jag i polen 2009 ♥

Torrschampoo

Läste ett KANONTIPS på en sida att om man har fett hår och inte hinner tvätta håret kan man ta lite vanligt vetemjöl, (OBS LITE!) och lägga i hårbotten sen kamma ut och håret ser mycket fräschare ut..

Ska nog testa det!

här har ni även en ansiktsmask som ger din hy lyster

Bland ihop:
1 avokado
1msk honung
1msk naturell yoghurt

Massera in försiktigt i ansiktet och låt verka i 15-20 min, skölj sedan av med ljummet vatten. Du kommer känna att din hy verkligen börjar leva på riktigt!



Morning

Hoppas ni sovit gott, det har iallafall jag, skönt äntligen har jag sovit gott.. Vädret suger idag, kyligt, regnigt och blåsigt, kan det bli värre? nej.. Får se hur det blir med stan inget stanväder direkt, så kanske bara träffar Olivia och hittar på någonting mysigt. Nu ska jag käka lite frukost och sen in i duschen.

Se you later!


Sleep tight!



Lägger mig och försöker sova till Hold Yuh - Mohombi (remix)
Livets låt säger jag bara! ♥

Gos med Kenza

Ligger i sängen och gosar med min underbara Kenza och nördar lite Treasure Isle på facebook som Sandra fått mig att börja spela haha det är för kul! Ska nog inte sova än på ett tag eftersom att jag är ledig imorgon, men trött är jag men tänkte sova länge imorgon hehe! Nu ska jag fortsätta nörda lite och gosa vidare med min bebis så hörs vi. Natti! ♥



Kenza ♥

Black or White?


OR


Hello!

En ganka lung och trött dag i skolan. Efter skolan idag som vi slutade så sent gick jag och Olivia upp på stan en sväng, sen tog jag bussen hem och efter det tog jag en promenad med Kenza. Sen åkte jag och pappa till biltema och fixade en ny laddare till min bärbara, skönt! Äntligen kan jag se lite gamla bild minnen!


Imorgon är min klass lediga! Gud så skönt, äntligen lite sovmorgon hihih. Ska nog ta mig upp på stan och shoppa lite med Olivia behöver lite nytt i garderoben känner jag, måste även ta och köpa sling medel och göra något åt mitt hår!!

See you later!


Godmorgon!

Här sitter jag i skolan och väntar på att börja svenskan, har suttit här ett tag nu för att pappa skjutsade hit mig lite tidigt menmen bättre tidig än sen. Sov inte alls bra inatt heller usch det var den värsta natt på länge ska ni veta, Kenza sov som en stock medans jag inte alls kunde sova haha.. Idag slutar jag som sagt sent, halv sex så det kommer upp ett inlägg lite senare :)

Ikväll ska jag även träffa min lilla bebis, Oliver som jag är moster till åh han är så fin! ♥



have a nice day!


Starts on new

Hej igen! Kände för att börja om på nytt och börja blogga igen, iallfall ibland.
Så lets start! Jag kom nyss hem ifrån Falun där jag spenderat helgen med en av mina bästa vänner Magdalena, med mycket mys, bio, shopping och en massa skratt och prat! Snart ska jag ta mig en liten kvälls promenad med min hund Nikita och sedan ska jag in i duschen och efter det röra mig mot sängen. Imorgon är det en lång skoldag, slutar halv sex, USCH säger jag bara!




RSS 2.0